De beste studeerplekjes in Zwolle

De laatste tentamens en examens komen er weer aan en de vakantie is in zicht. Nog even met je neus in de boeken duiken! De omgeving waar je studeert helpt vaak mee aan het boeken van goede resultaten, dus wij hebben uitgezocht waar de beste studeerplekjes in Zwolle te vinden zijn!

Stadskamer Zwolle

Stadkamer is de plek waar iedereen in Zwolle terecht kan voor kennis, informatie en advies, educatie en ontwikkeling, taal, literatuur, kunst en cultuur. Stadskamer is gevestigd midden in het centrum van Zwolle. Je kan hier goed studeren en daarnaast zit je gelijk op de goede plek voor het lenen van boeken. In Stadkamer Zwolle Centrum is het vaak erg druk, dus wees optijd! Mocht je willen uitslapen dan je ook op een van de andere locaties terecht (Stadkamer Aalanden, Stadkamer Stadshagen, Stadkamer Zuid en Stadkamer Centrum). Zo is er altijd wel een in de buurt!

Bij Stadskamer in het Centrum zit ook De Huiskamer gevestigd. Hier kan je bijkletsen, lezen of dagdromen. Gezellig dus als je samen met een vriend(in) wil studeren en wil genieten van een bak koffie of thee! Ook kan je hier ontbijten en lunchen, helemaal top!

Adres: 7 Alleetjes 1A

Café Foyé

Café Foyé is het culturele café in Schouwburg Odeon. Het café is dagelijks vanaf 10.00 geopend voor cultuurliefhebbers in alle soorten en maten. Er zijn ook wat rustige plekjes waar je terecht kan om te studeren of te werken. Tijdens je werkzaamheden kan je ook genieten van de heerlijke menukaart. Is jullie project afgerond? Je kan dit hier ook goed vieren met je studiegenoten, uiteraard met een hapje en een borrel!

Adres: Blijmarkt 25

Espressobar Maling

Vaak denk je bij een bar niet snel aan een studeerplekje, maar bij deze bar ben je hiervoor wel aan het juiste adres. Espressobar Maling heeft namelijk een gezellige en huiselijke sfeer waar je prima kan studeren! De lekkere koffie's en espresso's geven je echt een boost waardoor jij zo door je boeken heen bent en je de uurtjes gemakkelijk doorkomt. Espressobar Maling is daarnaast echt een studie- en werkhotspot van Zwolle, grote kans dat je dus niet alleen aan het studeren bent. 

Adres: Luttekestraat 28 Zwolle

Share this post