Nu geopend: wonen in OurDomain Amsterdam South East!

Afgelopen zomer afgestudeerd? Dan ben jij nu officieel een young professional! Goede kans dat je zo langzamerhand toe bent aan een nieuwe woonplek in Amsterdam. Jarenlang is het ontzettend leuk geweest om in een studentenhuis te wonen, maar nu ben je toe aan je eigen plek. In Amsterdam kan het knap lastig zijn om een toffe woonplek te vinden voor jou alleen, of voor samen met jouw vriend(in). Gelukkig hebben wij een primeur voor je, lees je mee?

Wonen in Amsterdam

Welkom bij OurDomain Amsterdam South East, jouw nieuwe woonplek in Amsterdam! Direct gelegen naast Station Holendrecht en Amsterdam UMC, locatie AMC en op slechts 20 minuten van het centrum van Amsterdam. OurDomain Amsterdam South East beschikt over uitgebreide faciliteiten en voorzieningen, ontwikkeld speciaal voor jou als young professional. Deze appartementen in Amsterdam staan voor alles wat je nodig hebt en het mooie is: het eerste gebouw is geopend!

OurDomain Amsterdam South East is geopend

OurDomain Amsterdam South East is een nieuwe woonlocatie met 1.559 huurappartementen verdeeld over drie gebouwen, verbonden door een levendig groen stadspark. Altijd al een appartement willen huren in Amsterdam? Zoek dan niet verder! De eerste gemeubileerde studio's en appartementen in OurDomain Amsterdam South East zijn net geopend en dus op zoek naar een bewoner zoals jij! Ze hebben uitgebreide faciliteiten en voorzieningen zoals een service desk, 24/7 beveiliging, supersnel internet, een sportschool, supermarkt, restaurant, lounges, flexibele werk- en studieplekken, een kleine filmzaal, elektrische deelauto’s en nog veel meer! Wil jij een appartement in Amsterdam huren? Dan is dit wat je zoekt. OurDomain Amsterdam South East heeft een toffe video gemaakt van de eerste bewoners die in hun nieuwe huisje zijn gaan wonen. Bekijk 'm hieronder!

Executive Plus Studio

De gemeubileerde appartementen zijn van alle gemakken voorzien. De Executive Plus Studio's zijn ingericht met stijlvolle meubels, moderne apparatuur en een comfortabel bed. Je kunt direct verhuizen. Je kunt hier alleen wonen, maar dit appartement is ook perfect voor het verliefde koppel. Hoe leuk is dat?! Jullie eerste appartement samen ín Amsterdam, toffer kan niet ;-).

Voor wie

Leeftijd 18+ bij verhuizing

Contracttype

  • Young professional contract, minimale huurperiode 1 jaar, maximale periode 5 jaar
  • Professional contract vanaf 28+, minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Maximaal inkomen: not applicable

Wonen in Amsterdam Zuidoost

Stadsdeel Amsterdam-Zuidoost heeft een bloeiende multiculturele Nederlandse en internationale gemeenschap. Het kantoren- en entertainment gebied in Zuidoost wordt herontwikkeld tot een nieuw stedelijk 24/7 woon-, werk en leefgebied. Zuidoost biedt veel mogelijkheden voor ontspanning: een nieuwe lokale brouwerij, een sportpark, beroemde muziekfestivals, een internationaal foodcourt en nog veel meer om te ontdekken. Nieuwe locaties met commerciële voorzieningen bieden jonge ondernemers kansen om te groeien en zich te ontwikkelen.

Zoek je een betaalbare woning in Amsterdam, maar kom je niet in aanmerking voor sociale huur? Kies voor de Executive Plus Studio, met veel services en voorzieningen in OurDomain Amsterdam South East vanaf €795 (exclusief servicekosten) per maand. Ze zijn nu beschikbaar en je kunt er direct intrekken! Check de website voor meer informatie over de gemeubileerde studio's! Geïnteresseerd? Je kan nu ook een bezichtiging doen, en wie weet woon jij binnenkort wel als een échte young professional op deze toffe locatie!

PubDate: 
Monday, August 31, 2020 - 13

Share this post