wonen in Amsterdam

Perfect: op deze locatie in Amsterdam kun jij gaan wonen!

Amsterdam is toch wel de meest toffe studentenstad van ons mooie land. De prachtige gebouwen, de gezellige straatjes en heerlijke restaurantjes die zich daar bevinden. We love it! Er studeren is één ding, maar er ook wonen lijkt tegenwoordig onmogelijk. Zeker als je niet zomaar duizend euro per maand kunt missen aan de huur van een studentenkamertje van 8m2. Dus hoe kom jij te wonen op die perfecte plek in AmsterdamStudentenstad?

Studentenkamer vs studio

Als je op zoek gaat naar een studentenkamer in een studentenhuis heb je vaak wel meer gezelligheid om je heen. Zeker een voordeel als je nieuw in de stad bent. Als je een studentenkamer huurt heb je alleen je eigen slaapkamer voor jezelf. Je deelt dan de keuken, badkamer en toilet met jouw huisgenoten. Een voordeel hiervan is dat je nooit alles zelf helemaal schoon hoeft te maken. In studentenhuizen worden altijd schoonmaakroosters opgesteld, dus je krijgt wekelijks je eigen taken.

Een studio is één ruimte waarin je slaapt, leeft, en kookt. In deze ruimte heb je ook een aparte badkamer en toilet, alles voor jouzelf dus! Het ligt uiteraard aan de plek waar je woont, maar meestal heb je niet veel contact met de mensen die bij jou in hetzelfde gebouw wonen. Minder nieuwe mensen in je directe omgeving dus, maar als jij wel houdt van je eigen plekje en wat rust dan is een studio perfect. Het voordeel van het wonen in een studio is dat je nooit op huisgenoten hoeft te wachten voordat jij kan douchen of koken. Je kan alles op jouw eigen tempo doen én er is geen schoonmaakrooster. Al betekent dat natuurlijk wel dat jij alles zelf moet poetsen ;-). Maar je krijgt er daarnaast veel leuke voorzieningen en services bij die je een hoop tijd schelen! Klinkt dit je als muziek in de oren? Lucky you, want in september opent East House in OurDomain Amsterdam South East

OurDomain Amsterdam South East

OurDomain Amsterdam South East opent in september East House. Speciaal voor studenten en young professionals met maar liefst 955(!!) studio's. Naast een strak ingerichte studio kun je ook gebruik maken van faciliteiten zoals service desk, internet, sportschool, muziekruimte, elektrische deelauto’s, supermarkt, restaurants, lounges, 24/7 beveiliging, studie- en werkplekken, een kleine filmzaal en nog meer! Alle studio's zijn gelukkig betaalbaar, fijn wel als student. Meer info over de studio's en het inschrijven voor deze woningen? Je leest hier alles over het de nog beschikbare studio's!

Samenwonen met vrienden

Ben je van plan om het komende studiejaar samen met je beste vriend(in) naar Amsterdam te verhuizen? Supergezellig! OurDomain Amsterdam South East levert in het voorjaar van 2021 ook 604 twee- en driekamerappartementen op in North House & West House.  De meeste drie-kamerappartementen hebben een woonkamer keuken, én twee slaapkamers met allebei een eigen badkamer! Dan heb je lekker je eigen privacy, maar kun je ook samen relaxen in de woonkamer. Als klapper op de vuurpijl heeft dit appartement ook nog een balkon. Perfecter kan niet, toch?!

Je moet hier nog eventjes geduld voor hebben, maar is zeker het wachten waard! Je krijgt dan een appartement dat net is opgeleverd en perfect is afgewerkt. Deze appartementen zijn niet alleen voor studenten, maar ook voor jonge stellen en vrienden. Ze zijn ongemeubileerd dus jullie kunnen het helemaal naar eigen smaak inrichten. Ideale oplossing dus als jullie nu apart van elkaar in een klein studentenkamertje zitten, want jullie meubels kunnen jullie dan zeker kwijt in jullie nieuwe appartement!

East House, North House & West House liggen rondom een groen park, naast Station Holendrecht en tegenover Amsterdam UMC, locatie AMC; perfect dus!

Studeren in AmsterdamStudentenstad

Je hebt natuurlijk niet geheel zonder reden voor Amsterdam als studentenstad gekozen. Misschien vond je een studie heel erg leuk, maar het kan niet anders dan dat het magische van Amsterdam heeft meegewogen in jouw keuze om hier te gaan studeren. Als je in Amsterdam gaat studeren, is het wel handig om te weten wat je allemaal moet regelen voordat je in Amsterdam komt wonen!

PubDate: 
Monday, July 27, 2020 - 08

Share this post