Zo vind je een perfecte studio in Amsterdam!

Heb je na jarenlang in een kleine studentenkamer wonen, wel behoefte aan een plekje dat helemaal voor jou is? Dan is een studio met uitgebreide faciliteiten en voorzieningen de perfecte volgende stap! Een studio is een ruimte waarin je je eigen badkamer en keuken hebt. De woon- en slaapkamer is vaak wel één ruimte. Maar dan hoef je nooit meer de wc, badkamer of keuken te delen met je huisgenoten. Maar dan rest de vraag: waar in Amsterdam vind je een toffe woonplek? Wij weten het!

Studio in Amsterdam

Het vinden van woonruimte in Amsterdam is niet bepaald gemakkelijk. Maar op 20 minuten van het Amsterdamse centrum opent in september OurDomain Amsterdam South East. Dit is een nieuwe woonlocatie met bijna 1000 studio’s speciaal voor studenten. Deze appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen en ze zijn allemaal voorzien van faciliteiten zoals service desk, 24/7 beveiliging, internet, sportschool, supermarkt, restaurants, lounges, studie- en werkplekken, een kleine filmzaal, elektrische deelauto’s en – geloof het of niet – nog véél meer. De studio's zijn allemaal gemeubileerd en super stijlvol ingericht. De gebouwen staan naast Station Holendrecht en Amsterdam UMC, dus een ideale locatie! Hier lees je alle info over het Superior Apartment!

Samen wonen met vrienden of groter als starter

Veel van mijn vriendinnnen die naar Amsterdam zijn gegaan, zijn eerst gaan zoeken naar woonruimte waar je met z'n tweeen kan wonen. Dit lukt bijna nooit helaas, maar daar is straks ook een oplossing voor, want in het zelfde gebouw komen iets later ook appartementen vrij waar je met een vriend of vriendin in kunt gaan wonen of gewoon in je eentje als je meer ruimte wilt :) ! Deze ruimtes zijn ongemeubileerd, dus kun je ook je eigen spullen naar toe verhuizen.

Inrichting van je studio

Een gemeubileerde studio huren is natuurlijk ideaal als je geen eigen meubels hebt nog. Je kan in een studio een apart slaapgedeelte creëren door gordijnen op te hangen naast het bed, of een scheidingswand te kopen. Zo krijg je een echte appartement vibe in je studio! De studio is ingericht met meubels met opbergruimte, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Je maakt dan je kamer helemaal eigen door persoonlijke spulletjes neer te zetten en een mooi kleed op de grond te leggen. Voor de finishing touch laat je wat van jouw mooiste foto’s afdrukken en hang je in prachtige lijsten aan de muur. Naambordje aan je voordeur en je bent helemaal thuis! 

Wonen in Amsterdam

Heb je nog nooit op jezelf gewoond, of nog nooit in Amsterdam? Dan sta je aan het begin van een supertoffe periode! Amsterdam is met haar ruim 100.000 studenten de grootste studentenstad van Nederland. Dat betekent dat het wel een geweldige plek moet zijn. De sfeer, de winkels, de restaurantjes en de parken: we love it! Om je een beetje wegwijs te maken, vertellen we je graag wat je moet weten als je gaat wonen in Amsterdam. We wensen je een geweldige tijd toe. Enne.. fijne verhuizing!

PubDate: 
Sunday, December 6, 2020 - 16

Share this post